bio

Cargo zag het eerste levenslicht in het magische jaar 2000 en de bezetting bleef nagenoeg onveranderd. Muzikaal zit dat dus snor, wat ervoor zorgt dat we relaxed op het podium staan, de nummers echt ´af´ zijn en de focus zowel op het show-aspect als in de interactie met het publiek ligt. 

Caro en Quinten zijn echte natuur-zangtalenten wiens stemmen elkaar perfect aanvullen. On-stage interactie brengt telkens weer het beste in hen boven. Een duetje, een mannennummer, een vrouwennummer – de meerwaarde van zanger en zangeres wordt ten volle benut: een aangenaam geheel die boeiend blijft voor elk publiek. “You’re the one that I want”. 

Kris speelde jarenlang drums in het rock-circuit en heeft daar zijn strepen reeds meer dan verdiend. Met een korte demonstratie in het begin van de set is de toon gezet: “We will rock you”. 

Voor Luc heeft, naast jarenlange ervaring op gitaar, ook de basgitaar weinig geheimen en met een muzikale opleiding in de richting zang, mogen zijn backing-vocals gehoord worden “Groove is in the heart”. 

Geert staat in voor de ijzingwekkende gitaar solo´s. Naast een muzikale opleiding, verschillende projecten doorzwommen oa. gastgitarist bij een gerenommeerde concertband met onder meer Geena Lisa, Xandy, Jimmy Frey, Guy Swinnen… en ook nog eens extra backings “…played it ‘till my fingers bled, it was the summer of 69”

Eric is naast geboren gitarist ook eeuwige pianostudent aan de Gentse muziekacademie (jazz en pop) en ondertussen manusje-van-alles : toetsen, gitaar, backings en wat percussie . Flexibiliteit ten top – dus ook in de sound van Cargo: “Mamamia”. 

Jurgen is reeds enkele jaren onze vaste geluidstechnicus en zorgt bij ieder optreden voor de unieke Cargo sound! 
Hij laat steevast de klanken loepzuiver uit de speakers knallen en zorgt ongeacht de grootte van de zaal voor een prachtige geluidservaring! De vele knopjes op ons professioneel PA-systeem kennen geen geheimen meer voor hem!

Copyright © 2024 Cargo | Audioman by Catch Themes